Nogluten Melange Panif.+fibres 25kg 5846 Revogan
Niet op voorraad
Onze Leveringsmethodes:
pickup
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.
Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.
Lees meer over Beschrijving , Gebruik , Samenstelling en Gegevens .
Glutenvrije bakmengeling verrijkt met ijzer, vitamine B complex ensuikerbietvezels
GLUTENVRIJ BROOD
Nogluten, de zachte vetstof, de gist (verse gist eerst oplossen in een weiniglauw water), het water en het zout in een beslagkom doen.
Met een handmixer voorzien van een goede garde (dus geen deeghaak) inde laagste stand mixen tot er geen klonters meer in voorkomen.
De bakvorm (handvorm) met inhoud 1l, invetten en vullen met het deeg.
Het deeg afdekken met een warme vochtige handdoek en gedurende 30min. laten rijzen op een warme plaats.
Bak het deeg 30 min. bij 220 graden in een voorverwarmde oven.
Na het bakken het brood uit het bakblik halen en op een rooster latenuitdampen. (eventueel bestrijken met warm water)
TARWEzetmeel (glutenvrij), mager MELKpoeder, suikerbietvezel, suiker,stabilisatoren: cellulose, guarpitmeel, hydroxypropylmethylcellulose,rijsmiddel: glucono-delta-lactone, natriumbicarbonaat, zout, ijzer,vitaminen B1, B2, B3, B6 en foliumzuur
CNK | 1200682 |
---|---|
Fabrikanten | Revogan |
Merken | Nogluten |
Breedte | 360 mm |
Lengte | 710 mm |
Diepte | 135 mm |
Kenmerken | Glutenvrij (< 20 ppm) Vezelrijk (>6g/100g) |